SİYASET

ÇELİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Şehit Aileleri ve Vakfı Batman İl Temsilcisi Ferhat Tüzün, İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik’e, gösterdikleri duyarlılık, katkı ve yaptıkları ziyaretten dolayı ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

ÇELİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
18-03-2021 11:32
Google News


İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik’in vatanına, milletine bağlı olduğunu belirten Türkiye Şehit Aileleri ve Vakfı Batman İl Temsilcisi Ferhat Tüzün, herkese örnek bir başkan olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Tüzün; “Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin Birliği, Güvenliği ve Bekası uğruna canını, kanını ve uzuvlarını, feda eden ve Aziz Şehitlerimiz Kahraman gazilerimiz adına hiçbir şahsi menfaat gözetmeden, Milli, manevi ve tüm değerleri yüceltmeye amaç edinmiş vakfımıza değerli katkılarınızdan dolayı İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik’e ve yönetimine şükranlarımızı sunarız. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Üveys Midiliç’in de selamlarını ilettim. Bu tür ziyaretler bizlere güç veriyor. Kendilerine ziyaretten dolayı teşekkür belgesi takdim ettik.” diye konuştu.

“CANDAN GEÇENLERE SERDEN GEÇENLERE SELAM OLSUN”

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ise 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma gününde Türkiye Şehit Aileleri Ve Gaziler Vakfı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çelik; “İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale zaferinin 106. yılını onur ve heyecanla idrak ediyoruz. Atalarımız cennet vatanımız İçin canlarını feda ettiler. Vatan İçin candan geçenlere serden geçenlere selam olsun. ”dedi. İl Başkanı Çelik’e, Gercüş İlçe Başkanı Ömer Dilber, İl Yönetiminden İskender Avcı, STK’lardan sorumlu Teşkilat Başkanı Veysi Çam ve parti üyeleri de eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete