GÜNDEM

CEMİYET BAŞKANLARI MARDİN’DEYDİ

Batman ve Siirt Gazeteciler Cemiyet Başkanları, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik ile birlikte Mardin’de Vali, Rektör ve DİKA Genel Sekreterini ziyaret etti.

CEMİYET BAŞKANLARI MARDİN’DEYDİ
21-02-2020 18:30
Google News


MARDİN VALİSİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak, Mardin’de GGF ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ile bir araya geldi. Çelik, konukları Atay ve Durak ile birlikte Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. Vali Yaman, bölgede sağlanan huzur ve güven ortamı ile bölge ekonomisi ve turizmin canlandığına dikkat çekti. Ziyarete Mardinli Gazeteci Adnan Avuka da eşlik etti.

REKTÖRÜ ZİYARET ETTİLER

Cemiyet Başkanları daha sonra Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti. Özcoşar, üniversitelerin eğitimin yanında, bulundukları bölgelerde, ekonomik kalkınma ve sosyal yaşamın iyileştirilmesinde de etkin görev yapması gerektiğini söyledi.

DİKA GENEL SEKRETERİ İLE SOHBET ETTİLER

Gazeteciler Çelik, Atay ve Durak, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’la bir araya geldi. Altındağ, TRC3 bölgesinde bulunan atıl durumdaki arazi ve meraların projelendirilerek ekonomiye kazandırılması durumunda, geri göçün başlayacağını söyledi. Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Batman ve Siirt Cemiyet Başkanları ile yaptıkları ziyaretlerin verimli geçtiğini söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete