SPOR

CENGİZ SEÇSEV, BASIN TURUNDA!

Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev ile Teknik Menajer Metin Şimşek, basın turu kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

CENGİZ SEÇSEV, BASIN TURUNDA!
03-02-2016 19:41
Google News

Teknik Direktör Cengiz Seçsev, devre arasında yapılan transferler ve oynanan üç maç hakkında Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ercan Atay ile bilgi alışverişinde bulundu.

‘KENETLENME ZAMANI’

Kentin kenetlenmesi ve takıma destek verilmesi gerektiğini belirten Teknik Patron Seçsev “Devre arasında takıma 6 futbolcu kattık. Aramızdan ayrılan 6 futbolcuda oldu. Yeni transferlerimiz takıma çabuk uyum sağladığı gibi eski futbolcularımızda mesafe kat etti.  Şimdilik her şey yolunda. Bu hafta sonu oynayacağımız Bergemaspor’u saha ve seyircimiz önünde mağlup ettiğimiz takdirde hedefimizi büyütüp, play-off iddiamızı sürdüreceğiz. Onun için Bergema maçı bizim için çok önemli. Bu maça final havasında hazırlanıyoruz” dedi.

SAHA ZEMİNİ ÇOK KÖTÜ

Şehir stadı saha zemininin bu kente yakışmadığını belirten Teknik Direktör Cengiz Seçsev “Üç haftadır şehir stadında çalışamıyoruz. Zemin çok kötü. Zeminin kötü olması kapanan takımlar için çok büyük avantaj. Saha zeminin biran önce düzeltilmesini yetkililerden istiyoruz. Bu saha bu kentte hiç yakışmıyor” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Teknik Sorumlu Cengiz Seçsev, taraftar desteğine ihtiyacı olduklarını belirterek “Bergema maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan Pazar günü saat 13.00’te stada gelip takımlarını desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz sadece takımlarını desteklesinler. Mevzuata aykırı tezahüratta bulunmasınlar. Çünkü Federasyon kötü tezahürata dahi büyük cezalar yazıyor. Takımın maddi durumu ortada. Ceza almamamız için taraftarlarımızdan sadece takımlarını destekleyecek tezahüratta bulunmasını istiyoruz” dedi.

“TANER VE SABAHATTİN YOK”

Bergema maçına 2 eksik futbolcuyla çıkacaklarını belirten teknik sorumlu Seçsev “Kart cezalısı Taner Arı ve Sabahattin Usta, Bergema maçında görev alamayacak. Bu futbolcuların yerine oynayacak futbolcularıma güveniyorum. Bu takımda bulunan 23 futbolcunun her biri ayrı bir cevher ve ayrı ayrı özellikleri var. Zaten bazen kadro kurmakta da zorlanıyorum” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete