GÜNDEM

CEP TELEFONUYLA İKİNCİ KLİPİ DE ÇEKTİLER

İlk klipleri sosyal medya ortamında beğeni rekoru kıran genç müzisyenler, “Dünya Fani”den sonra “Sana Hasretim”e de klip çekti.

CEP TELEFONUYLA İKİNCİ KLİPİ DE ÇEKTİLER
07-08-2017 21:44
Google News

İLK KLİPİ, TREN RAYLARINDA CEP TELEFONUYLA ÇEKMİŞLEDİ

5 yıl önce lisede aynı sıraları paylaşan gençlerin yolu, bu kez klip çekiminde kesişti. Gençler, söz ve bestesi kendilerine ait olan “Dünya Fani” şarkısına klip çekebilmek için tren raylarında kamera önüne geçmişti. Işıklandırmanın el feneri, çekimin ise cep telefonu ile yapıldığı klip, sosyal paylaşım ortamında beğeni rekoru kırınca genç müzisyenler bu kez ikinci klip için kamera karşısına geçti. Müziğe lise yıllarında yönelen Abdullah Bulkut, Ferit Aslan ve Yusuf Turan’ın “Sana Hasretim” adlı besteleri de şimdiden ilgi odağı oldu.

MÜZİĞE DEVAM…

Söz ve müziği kendilerine ait olan çok sayıda şarkılarının bulunduğunu ifade eden Grubun Solisti Abdullah Bulkut, ikinci kliplerini de zor şartlar altında çektiklerini belirtti. Cep telefonu kamerasıyla klip çekimlerine devam edecekleri söyleyen Bulkut, “Profesyonel bir klip çekmek için imkanımız vardı ama imkansızı başarmak istedik. Bunun için şarkımızın kaydını ev ortamında yaptık. Aynı şekilde cep telefonuyla ve cep telefonlarının ışıklarıyla klipi çekerek böyle bir projeye imza attık. İkinci klipimiz de büyük beğeni toplayacağını düşünüyorum. Cep telefonu kameralarıyla klip çekimlerimizi devam ettireceğiz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete