EĞİTİM

ÇEPİK, BATMANI ANLATTI

Batman’ın geri dönüşümdeki başarısı masaya yatırıldı

ÇEPİK, BATMANI ANLATTI
12-09-2019 21:10
Google News

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde TRT KURDÎ tarafından organize edilen ve Aydın Aydın’ın canlı olarak sunduğu ÇEPIK programı,Merkez Kampüs’te düzenlendi.
Programa gökyüzünden sarkıtılan halatla Batman kostümü ile sahnedeki plastik atıkların içine inen Aydın Aydın, “Tüm dünyaya Batman’dan, Batman Üniversitesi’nden plastik atıkların zararları dikkat çekerek bir mesaj vermek istiyoruz. Dünyamızı daha fazla kirletmeyelim, Sıfır atık projesini destekleyin” dedi.
SIFIR ATIK İÇİN KOMPOST ALIYORUZ 
Programda sahneye davet edilen Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Batman Üniversitesi olarak sıfır atık projesini destekliyor ve uyguluyoruz. artık geleceğimizi çöpe atmıyoruz, sıfır atık projesi ile israfı önlüyoruz. Sıfır Atık Projesi için kompost makinesi alıyoruz” dedi.
Batman kostümü ile sahnede pıt pet şarkısını seslendiren Aydın Aydın, sahnede yer alan plastik atıkları geri dönüşüm kutularına doldurarak tüm izleyenleri plastik atıkların tekrar geri dönüşüme göndermeye teşvik etti. Programda Hülya Bozkaya, Tayfun Öztoprak, Mahmut Bozan, Berivan, Hozan Serhat Ciziri de şarkılarıyla izleyicileri eğlendirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?