GÜNDEM

CESEDİNE 24 SAAT SONRA ULAŞILDI

Mardin’in Midyat ilçesinde vatani görevini yapan asker çarşı izninde geldiği Hasankeyf’e serinlemek için girdiği Dicle nehrinde boğuldu.

CESEDİNE 24 SAAT SONRA ULAŞILDI
20-07-2015 21:15
Google News

15 kişilik dalgıç ve arama kurtarma ekibinin yoğun çalışması sonrasında nehirde kaybolan askerin cesedine 24 saat sonra ulaşıldı.

TESKERESİNE 5 GÜN KALMIŞTI

Mardin’in Midyat ilçesinde vatani görevini yapan ve teskeresine 5 gün kalan asker Hamza Işıktaş çarşı izninde arkadaşlarıyla beraber  Hasankeyf’e geldi.

Serinlemek için Dicle nehrine giren asker Hamza Işıktaş kısa sürede suda kayboldu. Arkadaşlarının çevreden yardım istemesiyle haber verilen AFAD ekipleri Dicle nehrinde arama kurtarma çalışmasına başladı. Aradan geçen saatler sonrasında ulaşılamayan askerin cesedi için çevre illerden dalgıç ve arama kurtarma ekiplerine çağırıldı.

CESEDİNE 24 SAAT SONRA ULAŞILDI

14 killik arama kurtarma ekibiyle yapılan çalışmada 24 saat sonra suya girdiği yerde çamura saplanmış olarak bulundu. Sudan çıkarılan askerin cenazesi ambulansa bindirilerek Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin sudan çıkarılmasını bekleyen Işıktaş ailesi cesedin bulunmasıyla sinir krizi geçirdi. Teskeresine 5 gün kalan er Hamza Işıktaş’ın İstanbul’da ikamet ettiği ve Siirt Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete