SPOR

“ÇETİN VE ÇEKİŞMELİ BİR SEZON OLACAK”

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, Spor Toto 3. Lig'de önceki gün çekilen kura ile gruptaki takımları değerlendirdi.

“ÇETİN VE ÇEKİŞMELİ BİR SEZON OLACAK”
28-08-2020 13:53
Google News

 

Spor Toto 3. Lig'de çekilen kuralarla Petrolspor’un rakipleri belli oldu. Kulüp Başkanı Akbaş, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edeceklerini belirtirken, gruptaki rakiplere ilişkin değerlendirme yaptı. Rakiplerin kim olduğundan ziyade kendi takımlarının çalışma ve başarısının önem taşıdığını ifade eden Akbaş, şartların yerine gelmesi durumunda gruptaki en iyi takımın kendileri olduğunu söyledi. Çetin ve çekişmeli bir sezon geçirileceğini belirten Akbaş “Rakipleri analiz ettim. Çoğu bildiğimiz takımlar. Biz kendimize bakıyoruz., Şartlar yerine gelirse iyi bir sezon, iyi bir kamp dönemi geçirirsek, en iyi takım biz oluruz. Önemli olan Petrolspor'un ne yapacağıdır” dedi.

EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ TARAFTARIMIZ
Başkan Akbaş, Petrolspor'un yanı sıra grupta Osmaniyespor, Yalovaspor ve Ispartaspor gibi güçlü şehir takımları olduğunu belirtirken “Gruptaki takımları takibe aldık ve bazı takımların şimdiden kadrolarını kurduklarını duydum. Çok para harcayarak iyi takım olunacağı anlamına gelmez. Rakip takım istediği kadar para harcasın. Savaşan, sahada koşan, mücadele eden bir ekip kurduğumuzda ve lige iyi başlayıp, taraftarlarımızı tribüne çektiğimizde başarılı oluruz. Batman'ın ve Petrolspor'un en büyük güvencesi centilmen taraftarlarıdır” dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Abdulvahap Akbaş Başkanlığındaki Petrolspor Yönetimi, Teknik Direktör Özgür Vurur ile yapılan sözleşmeden sonra kolları sıvayıp dış transfer görüşmelerine başladı. Özgür Vurur’un isteği doğrultusunda futbolcuları Batman’a davet ettiklerini belirten Başkan Akbaş, “Daha önce anlaşıp, açıkladığımız futbolcuların yanı sıra 6-7 nokta transfer yapacağız. Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Gelecek hafta başına kadar transferleri bitireceğiz” dedi.

KAMP BATMAN’DA
Maçların 19 Eylül’de başlayacağını belirten Başkan Akbaş “Çalışmalarımızı Batman’da kendi tesislerimizde yapacağız. Federasyon lig başlama tarihini erteler ise kısa bir kamp yapabiliriz. Takım sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla TPAO tesislerinde çalışmalara başladı. Kadromuzu 25 ile sınırlayıp, liglerin başlamasını bekleyeceğiz” dedi.

PETROLSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete