GÜNDEM

Ceviz Ağacı, engelleri aştı

Yazı işleri Müdürümüz Hatice Türkan, kadınlara yönelik düzenlediği sinema etkinliğinin ikinci etabını, engellilere yönelik gerçekleştirdi. 100 engelli ve ailesi, Batmanlı Yönetmen Faysal Soysal’ın yazıp yönettiği Ceviz Ağacı Filmini izledi.

Ceviz Ağacı, engelleri aştı
02-04-2022 16:20
02-04-2022 16:22
Google News

ÇARŞAMBA GÜNÜ KADINLAR, PERŞEMBE GÜNÜ ENGELLİLER…

Yazı İşleri Müdürümüz Türkan, Çarşamba Günü 110 kadına yönelik düzenlediği sinema etkinliğini, Perşembe Günü de engelli bireyler ve ailelerine yönelik gerçekleştirdi. Batmanlı Yönetmen Faysal Soysal’ın, Londra, New York ve Balkanlar’da ödül alan Ceviz Ağacı Filmi, Batman’da engelli vatandaşlar ve aileleriyle buluştu. Belediyenin katkıları ve Gazeteci Ferit Tunç’un desteğiyle Batman Park AVM’de kadınlara özel sinema salonu tahsis edildi. Yazı İşleri Müdürümüz Türkan, sosyal medya hesabından çağrı yaparak engelli bireyleri film izlemeye davet etti. Film için rezervasyon yaptıran 100 engelli birey ve ailesi, Batman Park AVM’de kendilerine özel tahsis edilen salonda Ceviz Ağacı Filmini izledi.

KADIN TEMALI ÖNEMLİ BİR FİLM

Engelli bireyler ve aileleriyle birlikte filmi izleyen Gazeteci Hatice Türkan “Batmanlı Yönetmen Faysal Soysal, kadına yönelik şiddeti konu alan önemli bir belgesel film ortaya koşmuş. Batmanlı Yönetmen Faysal Soysal’ı tebrik ederken, sinema etkinliğimizde emeği olan Batman Belediyesi, Gazeteci Ferit Tunç ve etkinliğimize ev sahipliği yapan Batman Park Cinemart yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Etkinliğe katılım sağlayan Aktif Engelliler Deneği Başkanı Bahri Tunç “Batmanlı bir yönetmenin filmini engelli kardeşlerimizle aynı salonda izlemek keyifli ve anlamlı oldu. Duygusal bir filmdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?