GÜNDEM

ÇEVRECİLER 5 HAZİRAN İÇİN TOPLANDI

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 15. Kuruluş Yıldönümü ve 5 Haziran Çevre Haftası nedeniyle Forum ve Yürüyüş etkinliği düzenledi.

ÇEVRECİLER 5 HAZİRAN İÇİN TOPLANDI
05-06-2016 18:40
Google News

Çevre Gönüllüleri Derneği’nin 15. Kuruluş Yıldönümü ve 5 Haziran Çevre Haftası nedeniyle düzenlenen Forum, Real Konak Hotel’de Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Argünağa, Dernek Üyeleri, Dr. Nuri Kaya ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

“ÇEVRE MÜCADELESİ 1 GÜNE SIĞDIRILAMAZ”

Forum etkinliğine ilişkin bilgi veren Dernek Başkanı Kavuş “Bu mücadele öyle bir mücadele ki bunu bir güne sığdırmak yanlış olur.  Dünyamız gittikçe küresel anlamda kirleniyor. Bunun en belirgin örneği iklim değişikliği ve çevre felaketleridir. Çevre kirliğinden dolayı ve iklim değişikliğinden dolayı ölümlere varan sorunlar yaşanıyor” dedi. Başkan Kavuş’un konuşmasından sonra davetliler kürsüde Batman’ın çevre sorunlarını tartıştı. Toplantıda hava, toprak ve su kirliliğinin yanı sıra anız yangınları da konuşuldu. Forum etkinliğinin ardından saat 16.00’da Real Konak Hotel’de bir araya gelen çevreciler, çevre ve doğa bilincini içeren afiş ve pankartlarla Atatürk Parkı’na kadar yürüyüş yaparak dikkatleri doğa tahribatlarına ve çevre kirliliğine çekti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete