GÜNDEM

ÇEVRECİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, bahar yürüyüşü etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenledi.

ÇEVRECİLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI
09-04-2017 20:03
Google News

Merkeze bağlı Badareş Köyünde bir araya gelen çevreciler, sabah kahvaltısını doğal ortamda, organik köy ürünleri ile yaptıktan sonra yürüyüşe geçti. Yaklaşık 10 kilometre yürüyen çevreciler, doğayla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, amaçlarının doğa bilincine karşı farkındalık yaratmak olduğunu belirterek “Badareş’te Eski BATSO Başkanımız Osman Nasıroğlu’nun köy bahçesinde doğal ortamda sabah kahvaltısı yaptık ve doğayı gezdik. Bize yeni katılan üye arkadaşlarımıza çevre ve doğanın önemini daha etkili anlatma fırsatı bulduk. Etkinliğimize ilgi gösterilmesi bizi sevindirdi. Çevre, yükselen değerdir. Mücadelemiz her geçen gün daha da güçleniyor” dedi.

BATMAN SONSÖZ DE ORADAYDI

Etkinliğe Fotoğraf Sanatçısı Selim Toprak, Çevre Gönüllüleri Derneği başkan Yardımcısı Hasan Argünağa ve çevreci vatandaşların yanı sıra Batman Sonsöz Gazetesi de muhabir ve yazar kadrosu ile katılım sağladı.

FOTOĞRAF ÇEKME YARIŞINA GİRDİLER

Renkli manzaraların yaşandığı doğa yürüyüşü etkinliğinde, katılımcılar fotoğraf çekme yarışına girdi. Badereş’in yeşil manzarası, hatıra fotoğraflarını süsledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete