GÜNDEM

ÇEVRECİLER, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yere tükürme alışkanlığının, insan sağlığı ve kent temizliğini tehdit ettiği Batman’da, “Yere Tükürmeyin” adlı kampanyaya imza atan Batman Çevre Gönülleri Derneği, kampanyanın tanıtımını sürdürüyor.

ÇEVRECİLER, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
10-01-2017 20:37
Google News

 “CAMİLERDE VAAZ, OKULLARDA SEMİNER VERİLMELİ”

Çevre Gönülleri Derneği, yere tükürme alışkanlığı yüzünden insan sağlığını tehdit ettiği ve kent kirliliğini had safhaya ulaştırdığı gerekçesiyle başlattığı kampanya için kurumlara ziyaretlerde bulunuyor. Kentin işlek caddelerine ve işyerlerine konuyla ilgili afiş asan çevreciler, Eczacılar Odası ve Müftülükten sonra Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a da ziyarette bulundu.

Yere tükürme alışkınlığının sona erdirilmesi için camilerde hutbe ve vaazlar, okullarda ise seminerler düzenlenmesini isteyen çevreciler. Kurtaran’a kampanyayla ilgili bilgi verdi. Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, kentteki kurum ve STK’ların işbirliği ile sorunun çözüme kavuşacağını açıklarken, Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kampanyaya gerekli desteği vereceklerini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete