GÜNDEM

ÇEVRECİLER PANKART VE AFİŞLERLE YÜRÜDÜ

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 15. Kuruluş Yıldönümü ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre ve Toprağa Saygı Yürüyüşü düzenledi.

ÇEVRECİLER PANKART VE AFİŞLERLE YÜRÜDÜ
06-06-2016 21:34
Google News

Real Konak Hotel’de STK temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile Forum düzenleyen çevreciler, Forum etkinliğinin ardından Real Konak Hotel’den Atatürk Parkı’na kadar yürüyüş düzenledi. Üzerinde “Yarının Doğası Bugünden Yaratılır” ve “Yaşam, Temiz Bir Çevre İle Güzel” yazılı pankartlarla Atatürk Parkı’na kadar yürüyen gruplar, çevre ve toprağa karşı farkındalık oluşturmayı amaçladı. Etkinlikte, Ilısu Barajı altında bırakılmak istenen 13 bin yıllık Hasankeyf İlçesine de dikkat çekildi.

YÜRÜYÜŞE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KATILDI

Gençlerin ve çocukların yoğunlukta olduğu yürüyüşe, Batman Çevre Gönüllüleri Dernek Başkanı Recep Kavuş da çocukları ile birlikte katıldı. “Yaşam, Temiz Bir Çevre İle Güzel” yazılı çerçevede çocukları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çevre sorunlarının çözümü için bütün kesimlerin, sorumluluk üstlenmesi gerektiğini söyleyen Başkan Kavuş, gençlerde ve çocuklarda çevre bilincinin oluşturulmasının önemine dikkat çekti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete