GÜNDEM

ÇEVRECİLER, VAHAP ASMA İLE GÖRÜŞTÜ

“Yere Tükürmeyin” adlı kampanyanın tanıtımı ve yayınlaştırılması için kurum ve STK”lara ziyarette bulunan Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Zabıtadan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma’yı ziyaret etti.

ÇEVRECİLER, VAHAP ASMA İLE GÖRÜŞTÜ
11-01-2017 19:54
Google News

Yere tükürme alışkanlığının yaygın olduğu Batman’da, çevre temizliğinin ve insan sağlığının tehdit altında olduğunu belirterek “Yere tükürmeyin” adlı kampanyanın startını veren çevreciler, afiş çalışmalarından sonra kurumlara yönelik ziyaret başlattı.

Müftülük, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eczacılar Odası Yöneticileri ile görüşme gerçekleştiren çevreciler, Zabıta Müdürlüğünden Sorumla Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asmaya’da ziyarette bulundu.

Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı recep Kavuş ve Dernek Başkanı Hasan Argünağa’dan oluşan heyet, Asma ile görüşerek kampanyaya ilişkin bilgi verdi. 

Kampanyanın okullarda seminer, camilerde ise vaaz ve hutbe yolu ile halka anlatılmasını isteyen çevreciler, yere tükürenler hakkında idari para cezasının uygulanmasını istedi. Asma, Belediye Yönetimi olarak bu önemli sorun ile ilgili bir iç değerlendirme yaptıktan sonra projeye destek vereceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete