SİYASET

ÇEVRECİLERE DEVA ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret etti.

ÇEVRECİLERE DEVA ZİYARETİ
19-12-2021 14:18
19-12-2021 14:20
BATMAN
Google News

“ÇEVRE VE DOĞA EYLEM PLANI HAZIRLIYORUZ”

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa, Başkan Yardımcısı Recep Kavuş ve Üyeleri tarafından karşılanan Deva Heyeti, Batman’ın çevre sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Deva Partisi Heyetinden Rızvanoğlu “Ülkenin doğa ve çevre sorunlarını çok önemsiyoruz. Bu konuda sürekli çalışma halindeyiz. Çevre ve Doğa Eylem Planı hazırlıyoruz. Bunu seçim çalışmaları için yapmıyoruz. Türkiye’de doğa ve çevre için mücadele veren sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Sizlerle sürekli irtibatta olacağız” dedi.

“SİYASİ PARTİLERDE AYNI DUYARLILIK YOK”

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa, ülkenin, bölgenin ve kentin önemli çevre sorunları olduğunu belirterek “Bu sorunlarla mücadelede sivil toplum örgütleri büyük sorumlulukla hareket ederken, aynı duyarlılığı siyasal partilerde göremiyoruz. Oysaki tüm siyasal partilerin çevre politikaları olmalıdır. DEVA Partisi’nin bu konuda Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı adıyla bir birim oluşturması, olumlu bir gelişmedir. Çevre Eylem Planlarınız için istişarelerde bulunmanızı da takdirle karşılıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?