GÜNDEM

ÇEVRECİLERİN ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Şırnak kömüründen vazgeçilmesi için sık sık basın açıklaması düzenleyen ve konuyu AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’ye ileten Çevre Gönüllüleri Derneğinin girişimleri olumlu sonuçlandı.

ÇEVRECİLERİN ÇABALARI SONUÇ VERDİ
25-12-2015 21:00
Google News

ÇEVRECİLER, KONUYU HAMİDİ’YE İLETMİŞTİ

Her yıl Valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere dağıtılan kömürün Şırnak’tan getirileceğine yönelik iddialar, Çevre Gönüllüleri Derneği’nin tepkisine neden oldu. Kükürt oranı fazla olduğu için hava kirliliğine yol açacak olan Şırnak kömüründen vazgeçilmesi için kamuoyuna çağrı yapan Çevreciler, konuyu AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi’ye iletti. Hamidi’nin girişimleri ile Şırnak kömüründen vazgeçilirken, Kütahya Tunçbilek’ten alınan 15 bin 750 ton kömür, muhtaç ailelere dağıtılmaya başlandı.

“HER EŞYA YAŞANABİLİR BİR BATMAN İÇİN”

Açıklamasında Milletvekili Hamidi’ye teşekkür eden Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş “Dernek olarak bir yanlışın daha önüne geçtiğimiz için mutluyuz. Şırnak kömürüne karşı tepkimizi Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’ye iletmiştik. Yapılan görüşmeler neticesinde Şırnak kömüründen vazgeçildi. Tunçbilek kömürünün dağıtımına başlandı. Milletvekili Ataullah Hamidi’ye, Şırnak kömürü alımını durdurduğu için teşekkür ederiz. Her şey yaşanabilir bir Batman için” dedi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete