SPOR

CEYLAN: ''TEPECİKSPOR MAÇI, ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK''

İstanbul Büyükçekmece Tepecikspor maçını çıkış maçı olarak değerlendiren Petrolspor As Başkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan,"Bu sezon istediğimiz sonuçları alamıyoruz.

CEYLAN: ''TEPECİKSPOR MAÇI, ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK''
23-10-2018 17:52
Google News

Son Yomraspor maçında Pozisyonlara girip cömertçe harcadık. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Tepecikspor maçı ile birlikte gol yollarındaki şanssızlığımızı kırıp rahat bir nefes alarak ondan sonra seri yapmak istiyoruz" dedi.

Ligin 10.haftasında sahasında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak olan Petrolspor karşılaşmanın hazırlıklarını TP tesislerinde sürdürdü. Emin Tosun, Resul Özturan ve Mehmet Gönülaçar nezaretinde çalışan takımda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

TOPARLANMA DEVRESİ

Antrenman sonrası Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Teknik direktör Mehmet Ak ile yollarımızı ayırdık. Yeni hoca arayışlarımız sürüyor. Bu grubu bilen, tecrübeli bir Teknik adam göreve getireceğiz. Yönetim Kurulumuz bu konuda gerekli görüşmeleri yapıyor. Hafta sonuna kadar yeni teknik direktörümüzü kamuoyuna bildireceğiz. Toparlanma devresine gireceğiz. Takımımıza güveniyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete