GÜNDEM

CHP, “AZI ÇOĞALTMAK” İÇİN BATMAN’DAYDI...

CHP, “AZI ÇOĞALTMAK” İÇİN BATMAN’DAYDI...

CHP, “AZI ÇOĞALTMAK” İÇİN BATMAN’DAYDI...
03-02-2015 20:40
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyeleri Av. Şenal Sarıhan, Serpil Öztürk ve Fatma Köse, “Azı Çoğaltmak” projesi kapsamında Batman’a geldi.CHP’nin üye sayısının az olduğu 12 ilde ziyaret turları başlatan ve proje kapsamında Batman’a gelen CHP’li kadınlar, İl Başkanı Adnan Yaşar ve Kadın Kolları Başkanı Necibe Tekin ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. “Azı Çoğaltmak” projesi kapsamında üye sayısının az olduğu Bitlis, Siirt, Bayburt, Gümüşhane gibi illere gittiklerini ve Batman’da da 3 gün geçirerek halkla bir araya geleceklerini söyleyen Parti Meclis Üyesi Şenal Sarıhan “AK Parti iktidarı 12 yıllı süre içerisinde yaşam hakkı ihlallerinden, ifade özgürlüğüne kadar birçok şeyi azalttı. Biz de CHP olarak hem AK Parti iktidarının azalttığı şeyleri, hem de azalan üye sayımızı çoğaltmak amacıyla ciddi ve samimi bir proje başlattık. Çünkü biz CHP olarak kendimizi halka karşı sorumlu görüyoruz” dedi.

ANLATIP DOKUNACAĞIZ

Ziyaret ettikleri şehirlerde basın mensuplarını, sivil toplum kuruluşlarını ve halkı ziyaret edeceklerini ifade eden Sarıhan “gittiğimiz her ilde 3 gün kalacağız. Halka kendimizi anlatıp dokunacağız. Ziyaret ettiğimiz kişiler AK Partiye oy vermiş kişiler olabilir, DBP’ye oy vermiş olabilir, bu hiç önemli değil. Biz kendi eksikliklerimizi konuşup, halka kendimizi anlatmak için yola çıktık. Geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ BİR MUHALEFETİN GÜÇLÜ BİR BASINA İHTİYACI VARDIR

CHP olarak bazı bölgelerde eksik kaldıklarını ancak partilerinin sesini duyurmakta güçlük çektiklerini söyleyen Sarıhan “güçlü bir muhalefetin güçlü bir basına ihtiyacı vardır. Ancak biz, sesimizi duyurmakta güçlük çekiyoruz. Çalışmalarımızı duyurmada büyük engellerle karşılaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete