SİYASET

CHP BAŞKAN ADAYI, PROJELERİNİ AÇIKLADI

CHP Batman Belediye Başkan Adayı Enver Erdem, gazetemizi ziyaret ederek, projelerini açıkladı.

CHP BAŞKAN ADAYI, PROJELERİNİ AÇIKLADI
06-02-2019 17:56
Google News

Adaylığı açıklandıktan sonra ev ziyaretlerine başladığını belirten Enver Erdem, Pazar günü Ankara’da yapılacak aday tanıtım töreni sonrası sahaya ineceklerini kaydetti.

Erdem, bu süre zarfında kentin sorunlarını tespit ederek, kalıcı ve önemli projeler üzerine çalıştıklarını belirtirken “10 Şubat’ta aday tanıtım törenine katılıp, 15 Şubat’a kadar il genel meclis adaylarımızı ve belediye meclis adaylarımızı belirleyeceğiz. 28 Şubat’ta seçim lokali açacağız. Bu bir yerel seçim. Yerel seçimler, hizmet odaklı olur.” dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Öncelikli projelerinin olduğunu belirten Başkan Adayı Erdem, “Benim önceliğim, yıllardır kanayan yara olan İluh Deresinin ıslahı yönünde olacak. İkinci projem ise Batman Çayı Projesi olacak. Buraya piknik alanları yapacağız. Üçüncü projem, demiryolunun şehir dışına taşınması olacak. Mevcut demiryolunu ya araç trafiğine açacağız. Havaalanı, Beşiri, İkiköprü ve Hasankeyf arasına raylı sistem döşeyeceğiz, trafiği rahatlatacağız. Dördüncü projem, üniversitede okuyan yoksul öğrencilere burs vermek olacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete