SİYASET

CHP, Batman’da iddialı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan oluşan heyet, doğu masası çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP, Batman’da iddialı
25-05-2022 16:53
25-05-2022 16:54
BATMAN
Google News

“BATMAN VE ERZURUM PİLOT İL OLDU”

Kurdukları saha çözüm masalarıyla sahada aktif olarak çalışacaklarını ifade eden Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Partimizin gerek genel merkezi bünyesinde gerekse meclis grubu bünyesinde gerek de geçlik ve kadın kolları bünyesinde farklı farklı çalışma masaları, çalışma heyetleri kurarak, yapılacak ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Türkiye’de nereleri başarabileceğimizi anlatıyoruz. Meclis grubumuzda 11 komisyon, genel merkezimizde 7 komisyonla yerel yönetimler ayağında ayrı çalışmalarımızı tüm Türkiye’deki 81 ilimize dağıtıyoruz” dedi.

“NELER YAPILACAĞINI ANLATIYORUZ”

Tüzün, “CHP iktidarında ilk 100 günde neler yapılacağını anlatıyoruz. İlk 6 ayda- 1 yılda neler yapılabileceğini anlatıyoruz.  Bu anlamda genel merkezimizde saha çözüm masası adı altında bir yeni komite kuruldu. 1 puanla, 3 puanla, 5 puanla milletvekili çıkarma şansımızın yüksek olduğu illeri tespit ettik. 9 ilimizde saha çözüm çalışması adı altında çalışma gerçekleştireceğiz. 3 ay içerisinde Batman’da olacağız ve Batman’da tüm konutlar, iş yerleri, tüm sanayi kuruluşları, tüm köy, ilçe ve beldelerimizi gezerek vatandaşımızın bizlerden beklentilerini dinleyeceğiz. Eğer biz yapılacak ilk seçimde Batman’dan milletvekili hatta milletvekilleri çıkaramazsak Türkiye’de iktidar olma şansımızın az olduğunu söylüyoruz. Batman’da CHP olarak milletvekili çıkaracağımıza inandığımız için burayı tespit ettik. 9 il arasında öncelikle Batman ve Erzurum pilot il oldu” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete