SİYASET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl “2019’da iktidara geleceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Siirt’teki programının ardından çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl  “2019’da iktidara geleceğiz”
04-12-2017 13:56
Google News

“BİZE İKTİDAR OLMA FIRSATI VERİN”
CHP İl Teşkilatını, beraberindeki heyetle ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bingöl, 2019 yılında yapılacak seçime değinerek CHP’nin tek başına iktidara geleceğini söyledi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Bingöl, “Vatandaşlarımız adeta hayatlarından bezdirildi. Dönüp bakın, hayvancılıkla, tarımla vatandaşlarımız mutlu mu? Emeklimiz, taşeron işçimiz, atanamayan öğretmenler mutlu mu?

Milyonlarca işsizimiz var. Türkiye'nin en temel, kanayan yaralarından biri. Üç temel sorunla yola çıkanlar, onlarca temel sorunu bugün Türkiye'nin gündemine getirip oturttu. Hangi siyasi görüşe, mezhebe, kimliğe mensup olursa olsun en temel özelliğimiz bizim için insan. Dolayısıyla bu bakış açısıyla bakacağız ve mutlaka CHP'nin iktidarıyla bu sorunları çözme şansımız var. Yeter ki bir kez olsa dahi bize bu fırsatı verin. Biz bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz” dedi. (Necdet Çakır) 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete