SİYASET

CHP HEYETİ, KENTİ KÖŞE BUCAK GEZDİ

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Genel Merkezin çalışma programı kapsamında geldikleri Batman’da, STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP HEYETİ, KENTİ KÖŞE BUCAK GEZDİ
11-09-2018 21:24
Google News

 

“ESNAFIN SORUNLARI İLE DAHA FAZLA İLGİLENİN”

İl binasında basın mensupları ile toplantı düzenledikten sonra Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’i ziyaret eden Milletvekilleri Arı ve Ünlü “Genel Merkezimiz, Türkiye’nin dört bir yanına vekilleri dağıttı. Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının nedenleri, nasıl aşılabileceği, çözüm önerileri ile ilgili bir rapor hazırlayacağız. Gittiğimiz illerde STK’larla, iş camiası ile görüşüyoruz” dedi. Başkan Ekmen, CHP’den, emeklilerin sorunları ile daha fazla ilgilenmelerini beklediklerini söyledi.  

ESNAFA ZİYARET...

STK ziyaretlerinin ardından Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü’den oluşan CHP heyeti, esnaf ziyaretine çıktı. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan esnafla ve kahvehanelerde oturan vatandaşlarla bir araya gelen heyet, ekonomik sorunlarla ilgili istişareler yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete