SİYASET

CHP, İZMİR MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Perşembe günü saat 19.30’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyecek.

CHP, İZMİR MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR
31-07-2016 18:05
Google News

79 milyon vatandaşın davet edildiği, siyasi parti flamalarının yer almayacağı büyük buluşmaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. CHP’li Hüseyin Yaşar ve Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, İzmir’e giderek çevre il ve ilçelerde Güneydoğulu vatandaşları mitinge davet ediyor.

“TAVRIMIZ AÇIK”

Bölgede yaşayan tanıdıklarını mitinge davet eden İl Başkanı Adnan Yaşar “CHP, kurulduğu günden beri açık bir şekilde darbelere karşı sürdürdüğü karşı tavrını daha olayın gerçekleşmeye başladığı ilk andan itibaren net bir şekilde ortaya koydu. Darbe girişimine kim ya da kimler başvuruyor olsa dahi bu tür girişimler başarılı olsa da olmasa da tavrımız açık. Her türlü darbeye karşıyız. Parlamenter demokratik sistem güçlendiği sürece bu tür darbe girişimleri asla karşılık bulmayacaktır” dedi. İzmir’den sonra Diyarbakır’da da miting düzenleyeceklerini dile getiren partili  Hüseyin Yaşar ise “Ortak değerlerimizi korumak adına birlikte hareket etmemiz gerekir. Türkiye’nin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne müthiş bir şekilde talepler geliyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete