Ana içeriğe geç

CHP’li Atak’tan gözaltılara sert tepki

CHP Batman İl Başkan Yardımcısı Yekta Atak, Adana, Antalya ve Adıyaman Büyükşehir Belediye Başkanlarının gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi.

CHP’li Atak’tan gözaltılara sert tepki

Atak, gözaltı sürecinin siyasi saiklerle yürütüldüğünü belirterek “Adaletin bir kesim için işletilip diğer kesim için görmezden gelindiği bir düzende, hukuk devleti söylemi inandırıcılığını yitirir. Başkanlar, Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarıyla gözaltına alındı. Aynı kişiden para aldığı iddia edilen AK Partililere neden işlem yapılmıyor? Yargı siyasallaştı. Adalet, tarafsızlığını yitirdi. Bu siyasi operasyonlara asla boyun eğmeyeceğiz” dedi.

Okur görüşleri
2 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster2 yorum
CabbarCevap verBildir

Nefsânî arzulara, (özellikle) kadınlara, oğullara, yığın yığın biriktirilmiş altın ve gümüşe, soylu atlara, sağmal hayvanlara ve ekinlere düşkünlük insanlara çekici kılınmıştır. İşte bunlar dünya hayatının geçici menfaatleridir. Hâlbuki varılacak güzel yer, Allah’ın katındadır.<br />
<br />
Âl-i İmrân Suresi - 14

RojinCevap verBildir

Ağzına yüreğine sağlık başkan. ????

Daha fazla yükle