SİYASET

CHP’Lİ KADINLAR, BATMAN’DA GÖÇZEDELERLE BULUŞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kadın Kolları Yöneticisi Zehra Eriç, Eğitim Sekreteri Meltem Öz, Genel Sekreter Ayfer Cömert ve MYK Üyesi İlknur Savcı’dan oluşan CHP Heyeti, bölge gezisi kapsamında Batman’a geldi.

CHP’Lİ KADINLAR, BATMAN’DA GÖÇZEDELERLE BULUŞACAK
20-04-2016 22:02
Google News

Şırnak ve Siirt’in ardından Batman’a gelen CHP’li kadınlar, İl Başkanı Adnan Yaşar tarafından karşılandı. Basın mensuplarına açıklama yapan Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Köse, yaşanan çatışmalar nedeniyle çevre illere göç etmek zorunda kalan Şırnak, Mardin ve Diyarbakırlı vatandaşların sorunlarını dinlemek için bölge ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Bölge illerine dağılan Şırnak, Mardin ve Diyarbakırlı ailelerin dertlerini dinliyoruz. Devlet, bu insanların ihtiyaçlarını gidermelidir” dedi. Çözümün bölge halkında olduğunu ifade eden Köse, bu olayları yaşatanlara bölge halkının gerekli cevabı vereceğini belirtti.

“O SİYAH ÇELENGİ, VAKFIN KAPISINA BIRAKMALIYDILAR”

Karaman’daki taciz iddiasına ve CHP İl Binaları önünde gerçekleşen siyah çelenkli protestolara da değinen Köse “Taciz olayıyla ilgili davayı partimizin milletvekilleri takip ediyor. Ama milletvekillerimizi duruşma salonuna almıyorlar. Bizim partilerimizin önüne silah çelenk bırakmak istediler. O çelengi Ensar Vakfı’nın kapısına bırakmalıydılar” dedi. Batman’da 3 gün kalacak olan CHP’li Kadınların, bölgeye sığınan göçzedelerle bir araya geleceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete