SİYASET

CHP’li vekiller Batman’da konuştu; “Güçlü adaylar çıkaracağız”

Ankara Milletvekili Deniz Demir ve Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP Batman İl Binasında basın açıklaması yaparak gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

CHP’li vekiller Batman’da konuştu; “Güçlü adaylar çıkaracağız”
07-12-2023 19:10
07-12-2023 17:15
BATMAN
Google News

Ankara Milletvekili Deniz Demir “Partinin gençlik kollarında yetişip her kademesinde görev aldım. Bugün partimizin görevlendirmesi sunucu Batman’da istişarelerde bulunmaya geldik. 31 Mart seçimlerinde ciddi başarılar elde etmek istiyoruz. Genel Seçimlerde partimize verdiği destekten ötürü Batmanlılara teşekkür ediyoruz. 31 Mart seçimleri, toplumumuzun, Batmanımızın, Türkiye'nin, AK Parti hükümetine ciddi bir ders vereceği bir seçim olacaktır. Ekonomik krizin, hepimizin yaşamında ciddi etkileri var. Gençlerimiz işsiz. Enflasyon ortada. Döviz kuru ortada. Çok ciddi sıkıntılar, sorunlarımız var” dedi.

GÜÇLÜ ADAYLAR ÇIKARACAĞIZ

Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ise “Yerel seçim öncesi kılı kırk yararak tüm Türkiye'de 81 ilde adaleti, barışı ve sosyal belediyeciliği yerleştirmek, belediyeleri kazanmak, yerel yönetimlerde güçlü olmak için gerekeni yapacağız. Adaleti tesis etmemiz gerekiyor, kardeşliği tesis etmemiz gerekiyor. Sosyal belediyeciliği tesis etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki süreçte zaten başkanımızla beraber çalışacağız. En güçlü adayları çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete