SİYASET

CHP’li vekiller şehir şehir geziyor

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, deprem sonrası ilimize yerleşen depremzede görüşmek üzere Batman’a geldi.

CHP’li vekiller şehir şehir geziyor
05-03-2023 15:29
05-03-2023 13:30
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman İl Başkanı Hikmet Duruş, milletvekillerinin ziyaretleri ile ilgili basın açıklaması yaparak “Milletvekillerimiz, CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile ilimize geldi. İl Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ziyarette Merkez İlçe Başkanımız, il yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla bir araya geldik. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlimize gelen depremzedelerle ilgili neler yaptık, neler yapmalıyız bununla ilgili istişare ettik. Deprem bölgesinden gelip ilimizde konaklayan misafirlerimizi ziyaret ettik.  İhtiyaçları, istekleri ve talepleri doğrultusunda her zaman misafirlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

“TAZİYE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Erzincan’dan başladık, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve bugün Batmandayız. Batman İl Disiplin Kurulu Üyemiz Devlet Giray Toprak’a Hatay merkezde depremde hayatını kaybeden 13 yakını için taziye ziyaretinde bulunduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?