SİYASET

CHP’Lİ YAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatı, Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

CHP’Lİ YAŞAR GÜVEN TAZELEDİ
01-02-2020 14:55
Google News

 

Real Konak Otelde gerçekleştirilen 37. Olan Kongreye Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Demokrat Parti Batman İl Başkanı Ahmet Güneş, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Hüseyin Yaşar, güven tazeledi. 
Yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen Başkan Yaşar; “İl kongremizi de tıpkı ilçe kongrelerimizde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisine yakışan bir şekilde, demokrasi şenliğine dönüştürerek tamamladık. Kıymetli partililerim, delegelerim, yol arkadaşlarım her zaman olduğu gibi CHP bayrağını her daim dalgalandırmak için bugün de benimle yan yana omuz omuzaydı. Kıymetli delegelerim şahsıma güvenerek bir kez daha bu görevi bana verdi. Yolumuz çetin, yolumuz zorlu ama bugüne kadar attığımız tüm adımlar gibi atacağımız adımlar hep kararlı olacak” ifadelerini kullandı.
ASİL ÜYELİKLER VE KURULTAY DELEGELİKLERİ BELİRLENDİ
Kongrede Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Murat Alioğlu, Ayhan Arslan, Aydın Arslan, Abdulkerim Atlığ, Orhan Çam, Nihat Demir, Kemal Demir, Yaşar Demirhan, Hikmet Dumuş, Enver Erdem, İhsan Erman, M.Sait Göymen, Seyfettin İnalcan,M.Şirin Kaplan, Çetin Kızılbulut, Bayram Kandemir, Ömer Özalp, Necibe Tekin, Serhat Uçar ve  Mehmet Yaşar getirildi. 
Kurultay Delegeliklerine ise Orhan Bekiroğlu, Mehmetcan Avcı, Nihat Demir, Hikmet Duruş, Ahmet Durmaz, Mehmet Ekin, Çetin Kızılbulut, Mehmet Kırmızıtaş, Mehmet Şerif Öner ve Hüseyin Yaşar seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete