GÜNDEM

CHP’Lİ YILDIRIM, PARTİLİLERLE BULUŞTU

CHP’Lİ YILDIRIM, PARTİLİLERLE BULUŞTU

CHP’Lİ YILDIRIM, PARTİLİLERLE BULUŞTU
28-12-2014 22:34
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Batman’da partililerle bir araya geldi.

BÖLGENİN YENİDEN AYAĞA KALKMASI İÇİN GELDİM

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Gülyazı ve Ortasu Köyü'nde hayatını kaybeden 34 sivil insanı anarak konuşmasına başlayan Kaya “Öldürülen vatandaşların sorumluları halen bulunmadı. Bu durumdan dolayı bölgenin yüreği kan ağlıyor, bunu çok iyi biliyoruz. Ben 21 ilin eğitimden sorumlu parti çalışanıyım. Başka bir bölgeyi seçebilirdim ancak unutulmuş bir bölgenin yeniden ayağa kalkması için buraya geldim. Burada partililerimize partimizin çalışmaları ve partimizin hedeflerini anlatacağız” dedi.

ORTAK AKIL HEYETİ OLUŞMALI

Parti olarak parlamentoya yasa tekliflerinde bulunduklarını dile getiren Kaya “Kürt sorununun çözümü için toplumsal mutabakat akıl heyetinin hızla kurulmasını istiyoruz. Çünkü şu anda yapılan görüşmelerin tamamı yurttaşların bilgisi dışında gerçekleşiyor. Bu sorun, barıştan ve demokrasiden yana çözülsün. Bu sorunların halledilmesi için ortak akıl heyetinin oluşmasını istiyoruz” dedi.

Toplantı CHP İl Başkanı Adnan Yaşar'ın, partinin çalışmalarıyla ilgili yaptığı sunumun ardından son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete