SİYASET

CHP’LİLER, VALİ VE EŞBAŞKAN’I ZİYARET ETTİ

1 Kasım seçim çalışmalarına devam eden CHP Milletvekili Adayı Mansur Obut, İl başkanı Adnan Yaşar ile birlikte Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

CHP’LİLER, VALİ VE EŞBAŞKAN’I ZİYARET ETTİ
07-10-2015 20:43
Google News

Vali Azmi Çelik’i ziyaret eden Milletvekili Adayı Mansur Obut, gündemdeki konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında Vali Çelik, seçimin huzurlu ve güvenli geçmesi için bütün tedbirleri aldıklarını belirterek huzurlu bir seçim olması için gereken önlemlerin alınacağına dikkat çekti.

“SEÇİM ATMOSFERİ YOK”

CHP Milletvekili Adayı Mansur Obut, daha sonra Batman Belediyesine giderek Eşbaşkan Sabri Özdemir’i makamında ziyaret etti. Eşbaşkan Özdemir yaptığı konuşmada “Bölgede yaşanan savaş ortamı ve seçilmişlerimizin hukuksuz bir şekilde cezaevlerine gönderilmesi, seçim atmosferini ortadan kaldırmıştır” dedi.

“ZİYARETLERİMİZ OLUMLU GEÇTİ”

Seçim çalışmaları kapsamında Valilik ve Belediye ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Adayı Mansur Obut “Her iki ziyaretimiz sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yakın ilgilerinden dolayı Vali Çelik ve Eşbaşkan Özdemir’e teşekkür ediyoruz. İki ziyaretimiz bizim için faydalı oldu” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete