SİYASET

CHP'Lİ VEKİLLER BATMAN'DA KONUŞTU

İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan oluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti, koronavirüs sürecinde esnafın sıkıntılarını incelemek ve raporlamak üzere Batman’a geldi.

CHP'Lİ VEKİLLER BATMAN'DA KONUŞTU
22-10-2020 20:20
Google News

 

CHP’li vekiller, İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve Partililer tarafından Bardakçılar Tesisi’nde karşılandı. pandemi dönemi ve sonrası KOBİ’lerin ve esnafın yaşadığı sıkıntıları tespit etmek üzere Batman’a gelen heyet, esnaf ziyaretine çıktı, sorun ve talepleri dinledi. 

ÜLKEDE PARA YOK
Batman ziyaretinde konuşan İzmir Milletvekili Murat Bakan “81 ilimize Genel Başkanımızın talimatıyla görevlendirildik. Partide 10 yıldır görev yapıyorum. 10 yılda en fazla iş talebi aldığım dönemi yaşıyorum. Her 4 gençten 1’i işsiz. Yoksulluk artık bu ülkenin taşıyamayacağı boyuta geldi. Merkez Bankasının döviz rezervleri ekside. Ülkede para yok.  Bu doğrudan esnafa, KOBİ’lere ve vatandaşa etki ediyor. Batman’ın sorunlarını, esnafın, vatandaşın ve KOBİlerinin sorunlarını rapor olarak Genel Başkanımıza sunacağız” dedi.

İLLERİN FOTOĞRAFINI ÇEKİYORUZ
İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç da “Batman’da iktidara hazırlandığımız bir süreç. Biz de buraya ekonomik sorunların ve salgının KOBİ’ler ve finans üzerindeki etkilerini tespit etmeye geldik. Partimiz, illerde ayrı ayrı görevlendirmeler yapıyor. Böylece illerin fotoğrafını çekiyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete