SİYASET

CHP'li Yaşar’dan Suruç açıklaması

- CHP İl Başkanı Adnan Yaşar, “iç güvenliğimiz iflas etmiştir”

CHP'li Yaşar’dan Suruç açıklaması
20-07-2015 21:13
Google News

CHP Batman il Başkanı Adnan Yaşar, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlama ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

CHP il başkanı Adnan Yaşar, Gözü dönmüş terör örgütlerinin ülkede elini kolunu sallaya sallaya rahatça dolaştığını belirtti.

Yaşar, yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi’ndeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen patlama hepimizin yüreğini yakmıştır. Kobane’ye yardım götürmek için Suruç’ta konaklayan, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyesi gençlerimiz, basın açıklaması yaparken büyük bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda İçişleri Bakanlığı ve Şanlıurfa Valiliği tarafından açıklanan rakamlara göre en az 30 kişi hayatını kaybetmiş, 100 kişi de yaralanmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün ve terörü destekleyenlerin karşısında olduğumuzu her zaman dile getirdik. Gözü dönmüş terör örgütleri ülkemizde elini kolunu sallaya sallaya rahatça dolanmaktadır. Küresel cihat örgütleriyle işbirliği yapan, savaş politikasını sürdüren herkes bu olayda sorumludur. Buradan bir kez daha terörü kınıyor, gencecik yurttaşlarımızın canına kasteden bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Hayatını kaybeden gençlerimizin ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete