SİYASET

CHP’LİLER BATMANDA SEÇMENİN NABZINI YOKLADI

CHP’LİLER BATMANDA SEÇMENİN NABZINI YOKLADI

CHP’LİLER BATMANDA SEÇMENİN NABZINI YOKLADI
11-07-2014 21:10
Google News

Ankara Milletvekili Levent Gök, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar ve 23. Dönem Adıyaman Milletvekili Şevket Köse’den oluşan 5 kişilik CHP heyeti, CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için Batman’a geldi.

BATMANLILARDAN DESTEK İSTİYORUZ

Parti il binasında basın açıklaması yapan CHP PM üyesi Hüseyin Saygılı “Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ile adalette ve hukukta egemenliği hâkim kılacak olması, ülkemizin esenliği konusunda çok önemlidir. Kendisinin Cumhuriyet’in temel değerleriyle bir sorununun olmadığı yaptığı açıklamalardan anlaşılıyor. Adayımız tüm yurdu kucaklayacak, AK Partililerin bile oyunu alacak, geçmişi tertemiz bir bilim insanıdır. Biz kendisini duruşu ve bir bilim insanı olması nedeniyle destekliyoruz, Batmanlılardan da Sayın İhsanoğlu’na destek vermelerini istiyoruz” dedi.

STK’LARI ZİYARET ETTİLER

Basın açıklamasından sonra Ziraat Odasını, Petrol İş’i, Batman Ticaret Odasını (BATSO), Emekliler Derneğini, Muhtarlar Derneğini ve Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret eden CHP heyeti, STK ziyaretlerinden sonra iftar programına katılmak üzere Sason’a hareket etti.son

CHP’LİLER, BATSO’YU ZİYARET ETTİ

CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için Batman’a gelen CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar ve 23. Dönem Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediklerini açıklayan Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar “Desteklediğimiz adaya güveniyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı duyarlı herkesi oy kullanmaya ve destek vermeye davet ediyoruz. Birleştirici ve uzlaştırıcı aday olması sebebiyle kendisini destekliyoruz” dedi.

CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir “Halkın ve STK’ların düşüncelerini dikkate alarak yapılacak çalışmaların mutlaka başarılı olacağına inanıyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete