SİYASET

CHP'YE SİYAH ÇELENKLİ PROTESTO

AK Parti Batman İl Teşkilatı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik hakaret içerikli sözleri nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.

CHP'YE SİYAH ÇELENKLİ PROTESTO
07-04-2016 20:22
Google News

CHP il binası önüne siyah çelenk bırakan AK Parti’li grup,  Kılıçdaroğlu’nun hakaret içerikli sözlerini protesto etti. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdulbaki Polat “Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının bir kadına, bir anneye, bir Bakana böylesine seviyesiz bir sözü söylemesi, ülkemiz ve milletimiz adına üzüntü vericidir” dedi.

“KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEMELİ”

Kılıçdaroğlu’nu özür dilemeye davet eden Polat “Kılıçdaroğlu, sarf ettiği sözden geri dönecek, kastını aşan beyanlar olduğu için özür dileyecek, diye beklerken sözlerinin arkasında olduğunu açıklamış bulunuyor. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı şiddetle kınıyor, tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyoruz” dedi.

GERGİNLİK YAŞANDI

Yapılan açıklama ve parti binası önüne bırakılan siyah çelenkten dolayı CHP’liler ile AK Parti’liler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis, yaşanan gerginliği önlemeye çalışırken, AK Parti’liler basın açıklamasından sonra olay yerinden dağıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete