GÜNDEM

ÇİÇEKÇİLER 24 KASIM’A HAZIR!

ÇİÇEKÇİLER 24 KASIM’A HAZIR!

ÇİÇEKÇİLER 24 KASIM’A HAZIR!
20-11-2014 19:45
Google News

Kentte hizmet veren çiçekçi esnafı, 24 Kasım Pazartesi günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü’ne hazırlanıyor.

Öğretmenler Günü nedeniyle kampanya yapan çiçekçi esnafı, öğrencilere “Öğretmenlerinizi sevindirmek için çiçek alın. Onları mutlu etmek için pahalı hediyeler kadar bir çiçek de yetebilir” tavsiyesinde bulundu.

ÖĞRETMENLER KUTSALDIR

Mevsim itibariyle çiçeklerin, fazla masraf istemeden, organik olarak ve bol miktarda üretilmesi nedeniyle, maliyetinin, dolayısıyla satış fiyatının da düştüğünü, her bütçeye uygun çiçek bulunduğunu belirten Gonca Çiçekçilik Sahibi Kenan Özerdem “Bütün öğretmenler bizim için kutsaldır. Öğretmenler Günü’nde çiçeklerimiz indirimli fiyatlarla satılacak. Pazartesi günü satışların tavan yapacağını umuyoruz. Çiçek satışlarında patlama bekliyoruz” dedi.

FİYATLARI İNDİRDİK

Özerdem, açıklamasının devamında “Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerimize çiçeklerin en güzellerini hazırlıyoruz. Çiçek sektörü olarak şu günler hem bol, hem şık ve ucuz bitki üretim dönemindeyiz. Öğretmenler Günü nedeniyle çiçek fiyatlarımızı indirdik. Öğretmenlere verilecek en güzel hediye çiçektir. Çiçek, güzelliktir, barıştır, kardeşliktir, dostluktur, sevgidir. Öğretmenlerimizden bir çiçeği esirgemeyelim” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?