GÜNDEM

CİĞER PALA’DA YENİLİR…

Diyarbakır Caddesi Medikal Park Hastanesi karşısında bulunan Mert Palaoğlu Ciğercisi, lezzetli yemekleriyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

CİĞER PALA’DA YENİLİR…
20-12-2015 20:35
Google News

Ciğerde iddialı olduklarını belirten İşletmeci Erkan Pala “Mekânımızda ciğerin yanı sıra, adana, Urfa, kuşbaşı, yürek, dalak, patlıcanlı ve domatesli kebap, Pirzola, kanat ve diğer şiş kebaplarıyla damakları tatlandırıyoruz. Hijyenden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Lezzetli ciğer pişirmek kolay bir meslek değildir. Emek ve tecrübe isteyen bir iştir. İkram yemeklerimiz müşteriler tarafından büyük beğeni topluyor. Buraya gelen mutlaka bir daha geliyor. Lezzete önem veren tüm insanlarımızı mekânımıza bekliyoruz” dedi.

EVLERE VE İŞ YERLERİNE SİPARİŞ ALIYORUZ

Lezzeti biz müşterilerin ayağına kadar götürdüğünü belirten İşletmeci Pala“Mekânımızda ciğer, Adana, köfte, kanat, yürek ve diğer şiş çeşitlerimiz ile hizmet veriyoruz. Etlerimiz hijyenik ortamda hazırlanılıyor. Ev ve işyerleri için alınan siparişleri en kısa sürede adrese ulaştırıyoruz. Müşterilerimiz 0488 214 50 07 numaradan bizlere ulaşabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete