GÜNDEM

ÇİĞKÖFTEDE İDDİALI İSİM: MEDİNE ÇARŞISI

Gültepe Mahallesi Sosin Caddesi Petrol Cafe yanında hizmet veren Medine Çarşısında tamamen organik malzemeden üretilen çiğköfte, vatandaşlardan tam not aldı.

ÇİĞKÖFTEDE İDDİALI İSİM: MEDİNE ÇARŞISI
02-01-2018 22:15
Google News

Çiğköfte malzemelerinin tamamını Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’dan getirdiklerini söyleyen İşletme Sahibi Ömer Kol, “Çiğköftede kullanmak üzere aldığımız bulgur, biber, salça ve diğer tüm malzemelerimiz yüzde yüz organik, taze olarak Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’tan getirilmektedir. Özel baharatlar ve esmer kepekli bulgur ile yapılan çiğköftemiz, doğal olduğu için aynı zamanda bağırsaklara faydalıdır. Çiğköfte konusunda iddialıyız. Artık Batmanlılar gerçek çiğköftenin tadına varacak” dedi.

KASAP SUCUKLAR KAPIŞ KAPIŞ

Doğal çiğköftenin yanı sıra kasap sucukta yaptıklarını belirten Kol,” Doğal çiğköftenin yanı sıra tamamen ev yapımı olan kasap sucukta üretiyoruz. Ayrıca mekânımızda çerez, doğal bitkisel ürünler ve doğal şarküteri ürünlerimiz de mevcut. Kısa bir süre için hediyelik ve damatlık çerez tepsilerinde kampanya başlattık. Ev ya da işyerlerine servis isteyenler 053 591 32 60-0539 397 77 15 numaralı hattan bize ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete