TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çırak Dizisinin Kadrosuna Ünlü Oyuncu Yunus Emre Özcan Dahil Oldu

TRT dijital platformu Tabi'de yayınlanacak olan Çırak dizisinin oyuncu kadrosuna Yunus Emre Özcan katıldı. Özcan, Hacker 02 karakteriyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Çırak Dizisinin Kadrosuna Ünlü Oyuncu Yunus Emre Özcan Dahil Oldu
27-02-2024 10:39
Google News

Senaristliğini Birol Tezcan ve Ozan Akbaba’nın üstlendiği Çırak dizisi, TRT dijital platformu Tabi’de izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını Serdar Öğretici'nin üstlendiği dizi, önemli bir ismi daha kadrosuna kattı.

Gönül Dağı tutkunlarını heyecanlandıran haber, dizinin çekimlerinin Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenliğinde gerçekleşeceğini ve oyuncu kadrosunda Yunus Emre Özcan'ın da yer aldığını duyurdu.

Yunus Emre Özcan, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmiyle dikkatleri üzerine çekmiş ve şimdi de Çırak dizisinde Hacker 02 karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Karakteriyle hedefleri yok eden ve onu yönlendiren Hacker'ın (Damla Sönmez) ağabeyini canlandıracak olan Özcan, izleyicilere unutulmaz bir performans sunmaya hazırlanıyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Ozan Akbaba, Damla Sönmez, Erol Babaoğlu, Eren Hacısalihoğulları gibi isimler bulunuyor. Seyircilerin merakla beklediği Çırak dizisi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete