TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çırak Dizisinin Yeni Oyuncusu Belli Oldu!

TRT dijital platformu Tabi’de yayınlanacak olan Çırak dizisinin oyuncu kadrosuna Yunus Emre Özcan da dahil oldu. Merakla beklenen dizi, Hacker 02 karakteriyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Çırak Dizisinin Yeni Oyuncusu Belli Oldu!
28-02-2024 10:39
Google News

Birol Tezcan ve Ozan Akbaba tarafından senaryosu yazılan Çırak dizisinin yeni oyuncusu belli oldu. Yunus Emre Özcan, Hacker 02 karakteriyle diziye renk katacak. Filmlerde ve dizilerde başarılı performanslarıyla dikkat çeken Özcan'ın bu yeni rolü merakla bekleniyor. Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan dizi, toplamda on bölüm olarak planlanmış.

Yunus Emre Özcan'ın yanı sıra Damla Sönmez, Erol Babaoğlu, Eren Hacısalihoğulları gibi usta isimlerin de yer aldığı oyuncu kadrosuyla Çırak dizisi izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Hacker karakterini canlandıracak olan Yunus Emre Özcan, dizide kardeşi olan Damla Sönmez'in yönlendirmesiyle hedefleri belirleyecek ve izleyicilere unutulmaz bir performans sunacak. Çırak dizisi, izleyicileri ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor, kaçırmayın!.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete