TEKNOLOJİ

Citroen My Ami Buggy, Türkiye'de online satışa açılıyor

Citroen Ami'nin mobilite vizyonunu ortaya koyan Citroen My Ami Buggy, 8 Ağustos'tan itibaren 399 bin TL'lik satış fiyatıyla online satışa açılıyor.

Citroen My Ami Buggy, Türkiye'de online satışa açılıyor
05-08-2023 16:42
Google News

Şirket açıklamasına göre, Citroen mobilite dünyasının her alanına değen ve herkes için ulaşılabilir modeller sunmak için çalışıyor. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezlerinde özgürce ulaşım imkanı sağlayan Citroen Ami'ye, Citroen My Ami Buggy isimli yeni bir versiyon ekleniyor.

2020'nin sonundaki tanıtımdan günümüze, toplam 34 bin adedin üzerinde satışa ulaşan Ami, Citroen'in tamamen online kanallar üzerinden satışını gerçekleştirdiği yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü olarak dikkati çekiyor.

Türkiye'de yaklaşık 1,5 senelik süreç sonunda 1.000 adetten fazla Citroen Ami satışı gerçekleştirilirken, bu başarının ağustos ayından itibaren seriye yeni eklenen My Ami Buggy ile artırılması planlanıyor. Sınırlı sayıda üretilen ve Citroen'in online satış kanallarından kapora verilerek satın alınabilecek olan My Ami Buggy'nin fiyatı 399 bin TL olarak belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, online satışa sundukları ilk araç olan Ami modelinin Aralık 2021'de ilk partisinin 25 dakika içerisinde satıldığını ve ilk 4 ayında 400 civarında kurumsal müşterileriyle buluştuğunu ifade etti. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete