GÜNDEM

“ÇOCUK ÇALIŞTAYI VERİMLİ GEÇTİ”

Bakanlığın talimatı ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün öncülüğünde Batman’da düzenlenen 3 günlük Çocuk Hakları Çalıştayı, sona erdi.

“ÇOCUK ÇALIŞTAYI VERİMLİ GEÇTİ”
28-05-2017 01:19
Google News

ÇOCUKLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARANDI

Grand Hasankeyf Otelde gerçekleştirilen 3 günlük çalıştayda, çocukların sorunlarına çözüm arandı. Çalıştayın kapanış programına Vali Yardımcısı Serap Çetin Özmen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Selahattin Güven, İl Müdürü Ümit Çiçek ve Batman Çocuk Mahkemesi Hâkimleri katıldı.

15 İLDEN ÇOCUK VE YETİŞKİNLER KATILDI

15 ilden 2’şer çocuk ve 1’er yetişkinin yanı sıra Batmanlı Çocukların ve Suriyeli Çocukların da katıldığı çalıştayda, çocukların karşılaştığı sorunlar, çocuk işçi sorunu ve eğitim problemleri konuşuldu.

ÇALIŞTAY VERİMLİ GEÇTİ

Programda konuşan Vali Yardımcısı Özmen “Bu çalıştaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Nüfusumuzun 3’te 1’İ, geleceğimiz olan çocuklardan oluşuyor. Çocukların yaşam hakları, korunma hakları ve barınma haklarını sağlamakla mükellefiz. Çalıştayın verimli geçtiğine inanıyorum. Belirtilen ortak sorunlarda, çözüme dair projeler yürütülecek. Bu projeleri Batman’da da hayata geçirme gayretinde olacağız” dedi. Yapılan değerlendirmelerin sonunda katılımcılara plaket verildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete