GÜNDEM

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE KORKUTAN PATLAMA!

23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Parkında organize edilen şenlikte patlama meydana geldi. Olayda 8 kişi yaralandı.

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE KORKUTAN PATLAMA!
23-04-2017 22:33
Google News

HELYUM GAZI YÜKLÜ BALON PATLADI

Alınan bilgilere göre, 23 Nisan Çocuk Şenliği nedeniyle Atatürk Parkına kurulan helyum yüklü balon, henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Yaşananlar nedeniyle kutlamalar yarıda kaldı.

VALİLİK, AÇIKLAMA YAPTI

Batman Valiliği, şenlikte meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. yazılı açıklamada “İlimizde Atatürk Parkında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında uçan balonların kazara alev alması sonucu  5 öğretmen 1 öğrenci 2 vatandaşımız hafif bir şekilde yaralanmıştır” ifadelerine yer verildi.

EĞLENCELER ORGANİZE EDİLMİŞTİ

Batman Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Parkında kutlama programı organize edildi. Sabah saatlerinde Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Eşi, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ve kurum müdürlerinin katıldığı program, öğrenci gruplarının şiir ve şarkı dinletileri ile start aldı. hediye çekilişleri, ilizyon gösterileri, yarışma ve eğlencelerin organize edildiği programa çocuklar, anne ve babaları ile katıldı. Helyum gazı yüklü balonun patlamasının ardından kutlamalar yarıda kaldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete