GÜNDEM

ÇOCUKLARIN ŞARTEL NÖBETİ!

Pazaryeri Mahallesi Nergis Caddesi 109 no’lu trafoda ardı ardına şartellerin atması nedeniyle çocuklar, Dedaş’ın görevini üstlenerek adeta ölüm oyunu oynuyor. Mahalle sakinleri ise Dedaş yetkililerine seslenerek elektrik sorununun çözülmesini istiyor.

ÇOCUKLARIN ŞARTEL NÖBETİ!
03-01-2016 18:19
Google News

 “TRAFO BEKÇİLİĞİ YAPIYORLAR”

2–3 dakikada bir atan trafo şartelleri yüzünden bir grup çocuk trafonun önünde nöbet tutuyor. —18 derecede ateş yakarak nöbet tutan çocuklar, elektrik kesintisi sırasında şartelleri kaldırıyor. 24 saat boyunca kapısı açık olan ve çocuklar için ölüm tehlikesi olan trafonun bakımdan geçirilmesini isteyen mahalle sakinleri ve esnaflar sorunun giderilmesini istedi.

“DERS ÇALIŞAMIYORUZ”

Sık sık kesilen elektrikler yüzünden ders çalışamadıklarını belirten öğrenciler, okulda ödev yapamama sıkıntısı çektiklerini ve derslerden geri kaldıkları belirtti. Esnafların iş yapamadığını, öğrencilerin ders çalışamadığını ve beyaz eşyalarının yandığını belirten mahalle sakinleri, Dedaş ekiplerine seslenerek kentteki elektrik sorununa çözüm üretilmesi gerektiğini dile getiriyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete