ESNAF HABERLERİ

Corner Cafe, Batman markası…

Timur Ergül yönetimindeki Corner Cafe, Batman’da kahve severlerin durağı haline gelirken, her gün taze olarak çıkardığı pasta ve kek çeşitleriyle de müşterilerinin damaklarını tatlandırıyor.

18-03-2024 01:16
17-03-2024 22:17
Google News

KAHVE ÇEŞİTLERİYLE MARKA OLDU

2018 yılında Batman’da hizmete giren Corner Cafe, 6 yılı geride bıraktı. Türk ve dünya kahvelerini kendi has sunumu ile hazırlayan Corner Cafe, kaliteli kahve çekirdekleri ile markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Eğitimli barıstalar tarafından hazırlanan kahve çeşitleri, kahve severlerden tam not alıyor. Gap Mahallesi AK Parti İl Binası karşısında bulunan Corner Cafe, 10 personelle müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

PASTA ÇEŞİTLERİYLE DE MARKALAŞMAYA BAŞLIYOR

Corner Cafede doğal tereyağı kullanılarak her gün taze olarak hazırlanan lotus kuki, lotus cheeskek, browni, sen sebastian cheeskek, fıstık ezmeli tart, beyaz çikolatalı tart, kiki, tiramisu, budabeşte rulo, karpatka, lotus magnolia ve havuçlu kekler, adından söz ettirmeye başladı. Haftanın 7 günü açık olan Corner Cafeyi instagramda qcorner.tr hesabından takip edebilir, 0533 560 38 21 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete