SPOR

''ÇORUM’DAN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''

''ÇORUM’DAN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''

''ÇORUM’DAN PUANLARLA DÖNECEĞİZ''
25-11-2014 20:18
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Gurup'ta yer alan Petrolspor, Çorum deplasmanından puanla dönmek istiyor..

Hafta başından beri tam kadro çalışan Batman temsilcisinde teknik direktör Erdal Alpaslan, "İnşallah bu hafta gereken puan veya puanları alacağız. Bize bu süreçte destek veren Başkanımız Aydın Gülmez’e, yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Futbolcu kardeşlerime çok güveniyorum. İnşallah Çorum’dan puanlarla döneceğiz" dedi.

ŞANSIZ GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Gaziosmanpaşaspor ile 1-1 berabere kalan Petrolspor teknik direktörü Erdal Alpaslan, puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını, şanssız günlerden geçtiklerini belirtti..

Alpaslan, karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 galip gelmelerine rağmen, 2. yarıda istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve ferdi hatalar yüzünden kalelerinde gol gördüklerini ve moralinin iyice bozulduğunu dile getirdi.

Puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade eden Alpaslan, "Şanssız günlerden geçiyoruz. Takımda bir yerde noksanlık var. Bu noksanlığı oyuncularımızla çözeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ÇORUM’A CUMA GÜNÜ GİDİLECEK

Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor Cuma günü ilimizden ayrılacak. Pazar günü Saat 13.30’da oynanacak maç için TPAO tesislerinde çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlılar 7 haftadır yenilmiyor.

ZAFER VE GÖKHAN YOK

Şansız günler geçiren Petrolspor’da sakatlıklar ve kart cezalıları eksik olmuyor. Geçen hafta Can Morgül ve Cihan’dan yoksun olarak sahaya çıkan Petrolspor bu haftada deplasmanda kart cezalısı Zafer cansız ve Gökhan Karaali’den yoksun olarak çıkacak. 

DEVRE ARASINDA GEREKEN YAPILACAK

Kulüp başkanı Aydın Gülmez ise kötü bir oyun sergilediklerini ve çok önemli puan kaybettiklerini söyledi. Uzun süredir galip gelemeyen futbolcuların moralsiz olmasının karşılaşmaya yansıdığını bildiren Başkan Aydın Gülmez, "Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında gereken neyse yapılacak" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?