GÜNDEM

ÇÖZÜM SUNAN PROJELERE %100 DESTEK

Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, “COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı Uygulama Çerçevesinde COVID-19 salgını ile mücadeleye katkı sağlayan ve salgının etkilerinin azaltmasını sağlayan projelere yüzde 100 destek verecek.

ÇÖZÜM SUNAN PROJELERE %100 DESTEK
09-04-2020 13:16
Google News

 

Yapılan açıklamada “COVID–19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi, toplum sağlığının korunması ve salgının ülke ve bölge ekonomisine negatif etkilerinin azaltılmasına katkı sunan projelere kalkınma ajansları tarafından destek sağlanabilmesi amacıyla COVID–19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı Uygulama Çerçevesi hazırlanmıştır. Bu doğrultuda Dicle Kalkınma Ajansı, uygulayacağı COVID–19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı aracılığıyla, TRC3 Bölgesinde COVID–19 salgını ile mücadeleye katkı sağlayan ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik acil çözüm sunan projelere destek sağlayacaktır. Programa başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacaktır. Çevrimiçi son başvuru tarihi 30 Nisan 2020 Saat 17.00’dir. Program rehberine www.dika.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz” denildi. 

Programa başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacaktır. Çevrimiçi son başvuru tarihi 30 Nisan 2020 Saat 17.00’dir.

Programa ilişkin detaylı bilgiler program rehberinde yer almaktadır. Program rehberine www.dika.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

Programa ilişkin sorularınızı proje@dika.org.tr adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete