GÜNDEM

“ÇÖZÜM SÜREİCİNE DAİR ÜMİTLERİMİZİ KORUYORUZ”

Hükümetin başlattığı çözüm sürecinin halk üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirten Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, “Çözüm süreci ve huzur ortamının devamına yönelik ümitlerimizi koruyoruz” dedi.

“ÇÖZÜM SÜREİCİNE DAİR ÜMİTLERİMİZİ KORUYORUZ”
12-06-2014 22:01
Google News

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yoğun bir çalışma programı tertipleyen Ak Parti Batman İl Teşkilatı, kırsal alanlarda halkla buluşma etkinliklerini sürdürüyor. İki gün boyunca Gercüş İlçesine bağlı köy ve mezraları gezen Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Gercüş İlçe Başkanı Ali Öner, İl Genel Meclisi Üyesi Veysi Atılgan ile Teşkilat üyeleri,

Kırkat, Öteyaka, Konak, Yüceköy, Boğazköy, Mağaralı, Aydınlı, Kesiksu köyleri ve mezralarında ikamet eden yurttaşları ziyaret ettiler. Ziyarette halkın genelde çözüm sürecine destek verdiğini ifade eden Güneştekin, “Halkımızın barış sürecinin devamı, çözüm ve istikrarın tesisi konusunda yoğun istekleri var. Bu nedenle hükümetimizin başlattığı sürece olumlu yaklaşım gösterip, desteklerini dile getiriyorlar. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ziyaret ettiğimiz her köy ve mezra hatta her birey, barışın mimarına desteklerini deklare ediyorlar. Buda bizleri memnun etmektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete