GÜNDEM

Çukur 17. bölüm 2. fragman yayınlandı! Çukur dizisinin 17. bölümünün 2’nci fragmanı burada!

Yayına girdiği günden bu yana milyonları ekrana bağlayan Çukur dizisinde 17. bölüm bu akşam yayınlanacak. Belanın eksik olmadığı bir mahallenin hikâyesini konu alan Çukur dizisinin 17. bölümü bilinmeyen sırların ortaya döküldüğü sahnelerle yine haftanın en çok konuşulacak dizisi olacak gibi… Çukur dizisinin 17. bölümünün 2. fragmanı burada…

Çukur 17. bölüm 2. fragman yayınlandı! Çukur dizisinin 17. bölümünün 2’nci fragmanı burada!
19-02-2018 14:19
Google News

ÇUKUR DİZİSİNİN 17. BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR

Çukur’a gelen davetsiz bir misafir dizide fırtına estirecek ve ‘girilmez’ denilen Çukur mahallesine girecek. Daha önce doğuda görev yapan bu davetsiz misafir bir polistir. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor!
ÇUKUR DİZİSİNİN 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Medet’in “Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!” diyerek Celasun’a silah çektiği anlar heyecanı yükseltirken Sultan, oğlunun intikamını aldığını düşündüğü Yamaç’ın elini öpüyor.

Oğlu Kahraman’ın mezarına giden İdris’in “Baba oğlun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş!” dediği ve yaşadığı acının derinden hissedildiği Çukur’un ikinci fragmanında Kasım’ın “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!” sözleri Yamaç’ın gözyaşı akıtmasına sebep oluyor.
ÇUKUR DİZİSİNİN 17. BÖLÜM 1. FRAGMANI

ÇUKUR DİZİSİNİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?
Çukur'un 16. Bölümünde geçmişin perdesi aralandı; Çukur’da fırtına yaklaşıyor. Herkesin kendiyle ve birbiriyle yüzleşeceği büyük yüzleşme serisi son sürat devam ediyor. Bildiği gerçek ile babasının “Vartolu, Çukur’dan gidecek” emri arasında sıkışıp kalan Yamaç, hayatının en zorlu dönemini yaşayacak. Vartolu ise yıllar sonra yeniden bulduğu aşkı Saadet’le sonsuza dek gitmek ile Çukur’da kalıp geçmişin intikamını alma arasında seçimini yapacak. Yamaç ile Vartolu’nun arasındaki büyük düello ise herkesin hayatını etkileyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?