EĞİTİM

Cuma Hocadan depremzedelere eğitim desteği

Batman’da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren VIP C9 Kurs Merkezi, depremzede öğrencilere Ücretsiz Eğitim ve Nakdi Yardım desteğinde bulunacağını duyurdu.

Cuma Hocadan depremzedelere eğitim desteği
19-02-2023 12:52
19-02-2023 12:53
Google News

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında Batman’a sığınan depremzedelere bir destek de VIP C9 Kurs Merkezinden geldi. Batman’da hizmet veren VIP C9 Kurs Merkezi, öğrencilere ücretsiz eğitim öğretim desteği ve nakdi yardım vereceklerini açıkladı.

Uzman Eğitimci ve Hayırsever İş İnsanı Cuma Dişikırık “Deprem bölgelerinden Batman’a gelen öğrencilerekurs merkezi olarak depremzedeler için Allah’ın izniyle ücretsiz eğitim olanağı sağlayacağız. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminde depremzede öğrencilere eğitime kaldıkları yerden devam etmeleri için ücretsiz kayıt yapacağız. Yine depremden etkilenen öğrenci kardeşlerimiz için eğitimin yanısıra ücretsiz kaynak kitapları vereceğiz. Ayrıca bunlara ilaveten kurs merkezimizde devam eden depremzede kardeşlerimize aylık olarak burs desteği de sağlayacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete