GÜNDEM

CÜMBÜŞ’TE EĞLENCE EKSİK OLMUYOR

Gap Mahallesi 2511 Sokak No: 2’de bulunan Cümbüş Türkü ve Nargile Evi, canlı müzik keyfi ile konuklarının yüzünü güldürüyor.

CÜMBÜŞ’TE EĞLENCE EKSİK OLMUYOR
09-05-2016 21:11
Google News

Konuklarına canlı müzik eşliğinde nargile keyfi sunan Cümbüş Cafe, gençlerin ilgisini çekiyor. Yıllardır bu sektörde hizmet verdiğini belirten İşletmeci Ahmet Yıldız “12 yıldır cafe sektöründe hizmet vermekteyim. Batmanlılara cafe bazında hizmetin en iyisini sunmak için ekibimizle çalışmaktayız. Burada Canlı müzik eşliğinde Nargile keyfini bulabilirsiniz. Ayrıca Cafemizde pizza, köfte, hamburger, tost, tavuk döner, sıcak soğuk içecekler, künefe ve daha birçok yiyecek bulabilirsiniz” dedi.

AİLE YERİMİZ MEVUT

Cümbüş Türkü ve Nargile Evinde aileleri de düşündüklerini söyleyen Yıldız “Sadece gençleri değil aileleri de düşündük. Aile yerimiz mevcuttur. Ailelerimiz çocukları ile birlikte buraya gelerek canlı müzik eşliğinde günün yorgunluğunu atabilirler. Ayrıca özel günler için rezervasyon yapıyoruz. Dileyen müşterilerimiz 0542 231 06 62 numaralı hattan rezervasyon yapabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?