GÜNDEM

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Batman Valisi Hulusi Şahin, Millet Bahçelerinin canlı yayınla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Batman’da ikinci millet bahçesini açma hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ
05-06-2020 19:09
Google News

 

16 Mayıs Şehir Stadı yıkıldı, bu alana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Millet Bahçesi inşa edildi. 10 ilin Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından canlı yayında toplu törenle açıldı. Törene Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür Millet Bahçesi’nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ise Ankara’dan katıldı. 

ERDOĞAN’DAN ÖVGÜ
Törende Vali Şahin, Batman Millet Bahçesi’nin görüntülerini canlı yayında paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Maşallah, Batman herhalde Batman olalı böyle yer görmedi. Vali bey işte bundan sonra bu çocukları en ideal şekilde vatanına, milletine sadık şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. .birinci derecede görev size ait” diyerek övgüde bulundu.

BATMAN’IN EN BÜYÜK PARKI OLDU

Vali Şahin ise “Sayın Cumhurbaşkanım tüm mücadelemiz bu yönde. Batmanlılar bu hususta çok hassaslar. Çok güzel de sonuçlar alıyoruz. Bu eser de bunu taçlandıran bir parçası oldu. Burası yürüyerek 150 bin nüfusun ulaşabileceği, şehrin kalbinde bir lokasyonda. Çok güzel sonuçlar alıyoruz. Bu eser de onu taçlandıran bir parça oldu. Burada ekonomik değerini kaybetmiş stadyum ve kapalı spor salonu vardı. Zatı âliniz de burada daha önce miting yapmıştınız. Tamamen betondan, yok olmuş bir yerdi. Bugün ise binlerce insanımıza hizmet verebilecek şekilde dizayn edildi. Bir sene gibi çok kısa bir sürede yapıldı. Batman’ın en büyük parkı oldu. 38.900 metrekare ile Batman’ın en büyük parkı oldu. Bütün Batmanlılar size şükranlarını arz ediyor” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete